Kerst ‘Dickens’ Draaiorgel

Het gezellige kerst draaiorgel brengt een heerlijke sfeer op uw lokatie. Het orgeltje in Dickens sfeer, waarbij de orgelman gekleed is in een prachtig kostuum uit de tijd van Scrooge en Marley, van het bekende Dickens verhaal, speelt de mooiste kerstliedjes.

Het orgeltje is in 2013 door De Telegraaf zelfs uitgeroepen tot “Het mooiste Dickens Orgeltje van ons land”!  Het Dickens Kerst Draaiorgel is al jaren een begrip tijdens de feestdagen, en een vaste gast op diverse grote kerst evenementen in heel Nederland. Enkele voorbeelden zijn: Kerstmarkt Leiden, Kerstmarkt Dordrecht, het Allerhande Kerstfestival, Supermarktketen Jumbo, maar natuurlijk ook gezellige kerstkoopzondagen en de borrel bij diverse bedrijven…

Repertoire kerstdraaiorgel

Het repertoire van het kerst draaiorgel omvat de mooiste originele kerstliedjes, zoals Stille Nacht, de herdertjes lagen bij nachte, Nu zyt wellecome, maar natuurlijk ook de populaire kersthits als Jingle Bells, White Christmas, It’s beginning to look a lot like Christmas, Flappie etc. Het volume is perfect voor binnen en buiten, waarbij u nog gewoon een goed gesprek kunt voeren of uw handelswaar aan kunt prijzen. Het kerstdraaiorgel is te boeken per dagdeel. Een dagdeel is 4 uur.